Copyright © Ummu Sumayyah's Online Market
Design by Dzignine
Monday, 22 July 2019

Ummu Sumayyah's Online Market

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. 

Ribuan terima kasih kepada sesiapa yang masih lagi sudi untuk mengunjungi blog kami, walaupun sudah beberapa tahun kami tidak lagi update di dalam blog ini. Tapi ada jugaa pelanggan yg setia mencari kami!

Buat pengetahuan semua, kami masih lagi active dalam berniaga online! Dan blog ni tidak akan kami update lagi selepas ini.
Akan tetapi!!! Jangan risau! Nombor telefon sentiasa kekal dan kami juga akan sentiasa aktif di facebook!!

Barang yg kami jual masih lagi kekal, seperti belacan (hot sale), tempoyak fresh,  madu tualang, madu kelulut, habatussawda, tungku herba dan baaanyak lagi!

Antara salah satu barang yg kami jual dan menjadi kesukaan ramai ialahhh belacan! 
Kami jual bukan calang-calang sedapnye yee, sedap nak mampoihh bak hangg! Belacan fresh dari Utara!! Haa macam mana kami jual?? Apa lagi, jangan tertunggu-tunggu. Tekan link bawah ni, kalau berminat terus order!  Sekali dah rasa mesti nak repeat order lagi! Tak percaya? Cubalah dulu!

Kunjungi lah facebook kami untuk ketahui update terbaru dari kami!

https://www.facebook.com/Ummu-Sumayyahs-Online-Market-889944861372390/




Nombor telefon tetap yang sama, dari dulu kini dan sekarang!
019-2790952 (Wan)
019-2270840 (Sharifah)

Call and whatsapp always open for you! ❤️
Kami sentiasa menunggu mesej dari anda!

0 comments:

Post a comment